Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ στο μουσείο των ΔελφώνΤο Σάββατο 26 ιανουαρίου 2013 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ παρουσιάστηκαν στο Μουσείο των Δελφών.
Ήταν μεγάλη τιμή για το βιβλιοπωλείο μας και τη συγγραφέα Μαρία Σκιαδαρέση η πρόσκληση και παρουσίαση του βιβλίου μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, σ' αυτό το μοναδικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Και απερίγραπτη η χαρά μας για τη συνάντησή με τα παιδιά της περιοχής αλλά και τη συζήτηση με όσους γονείς βρέθηκαν μαζί τους. Ευχαριστούμε θερμά την προϊσταμένη της Ι΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κ. Αθανασία Ψάλτη και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.


…Λίγο μετά τη σπορά των δοντιών αρχίζουν να ξεπετιούνται από τη γη τόσοι άντρες όσα ήταν και τα δόντια του δράκου. Δηλαδή εκατοντάδες. Είναι πανύψηλοι, φοβεροί στην όψη κι αρματωμένοι για πόλεμο …  «Τα παιδιά του δράκου» ξεκινούν με την αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία ,την περιπετειώδη αναζήτησή της από τα αδέλφια της και τελειώνουν με την εγκατάσταση του γένους της στη Βοιωτία αφού διέσχισαν σχεδόν όλη την Ελλάδα.
 
Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: