Συστηθήκαμε;

Βιβλιοπωλείο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
τηλ. 2261023136, Πεσ. Μαχητών 47, Λιβαδειά 32100,
e- mail: n-lamp@otenet.grΜόνιμη επιδίωξή μας το Βιβλιοπωλείο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ να είναι πάντα χώρος πνευματικής καταφυγής, για τους εραστές του λόγου και του αντίλογου, τους ερευνητές της γνώσης, τους λάτρεις των λογοτεχνικών απολαύσεων.Κατά καιρούς με τις δραστηριότητες του βιβλιοπωλείου, έχουν ασχοληθεί εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά. Να πως παρουσίασε σε τεύχος του το λογοτεχνικό περιοδικό ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ το βιβλιοπωλείο :


Η Σύγχρονη Έκφραση 

Έχει και η επαρχία τα λογοτεχνικά της στέκια, με το δικό τους χρώμα και τη δική τους ζεστασιά, που έχουν ήδη ή θα γράψουν την ξεχωριστή τους ιστορία.
Στην "ωραία Λιβαδειά που κείται μες το ρέμα " ξεχωριστή όαση για τους φίλους του βιβλίου και της μελέτης, αποτελεί το βιβλιοπωλείο "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ " .
Τα χαρακτηριστικά του είναι, η πληρότητα και η ενημέρωση σε κάθε κίνηση του βιβλίου, η ποιότητα των διακινούμενων, η άνεση των χώρων για εύκολη πρόσβαση στα προσφερόμενα και η επιμονή του ιδιοκτήτη να το διατηρεί - παρ' όλη ίσως την οικονομική επίπτωση που έχει αυτό,- σαν αμιγές βιβλιοπωλείο.
Εκείνο όμως που το ξεχωρίζει, είναι η καταξίωσή του σαν ένα λογοτεχνικό στέκι της Κεντρικής Ελλάδας. Αρκετά χρόνια τώρα και με με μεγάλη συχνότητα, διοργανώνει βραδινές συναντήσεις, όπου καταξιωμένοι άνθρωποι των λογοτεχνικών και κοινωνικών ρευμάτων της εποχής , παρουσιάζουν, παρουσιάζονται και συζητούν με ένα κοινό ανήσυχο και δημιουργικό. Ο Κακναβάτος, Ξανθούλης, ο Δάλλας, ο Δασκαλόπουλος, ο Ζουράρις, η Κορωναίου, η Μηλιώρη, είναι απ' αυτούς που έκαναν τη δική τους ξεχωριστή κατάθεση στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.
Κι αν ασπαστούμε την προφητεία του Μιχάλη Κατσαρού ότι "κουβαλάει πολλή ξηρασία το μέλλον μας", τέτοιοι χώροι πνευματικής καταφυγής, πρέπει να περιβάλλονται με αγάπη.
  Ένα τυχαίο απάνθισμα απόψεων που κατά καιρούς διατυπώθηκαν δημοσίως από διακεκριμένες προσωπικότητες της πνευματικής δημιουργίας για το βιβλιοπωλείο μας και προέκυψαν κατά την αποδελτίωση του υλικού μας εν όψει των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια λειτουργίας του βιβλιοπωλείου.