Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι «αγανακτισμένοι», ο Τσίμας και η παραπληροφόρηση του "Σείριος FM" ... συνέχεια με οπτικές αποδείξεις.


Ο «Σείριος FM»απάντησε στο σχόλιο – καταγγελία μας για παραπληροφόρηση στο συγκεκριμένο γεγονός της παρουσίας του Παύλου Τσίμα στη «Σύγχρονη Έκφραση», με τρόπο που προσπαθεί να υποβαθμίσει τις δύο βασικές πτυχές της ψευδούς αποτύπωσης των γεγονότων, χάρη στις οποίες βέβαια η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Το ζουμί της υπόθεσης λοιπόν.
Πρώτο. Σε ποιο σημείο εκτός της ανεξέλεγκτης φαντασίας του συντάκτη υπήρχαν πανό και τι έγραφαν.
Δεύτερο και σημαντικότερο. Για τα αυγά που δήθεν πέτυχαν στο πρόσωπο τον Παύλο Τσίμα και που εξακολουθεί να  ισχυρίζεται ότι διαθέτει τις σχετικές μαρτυρίες. Ας μας τις παρουσιάσει.

Οι 135 συμπολίτες που χώρεσαν στο βιβλιοπωλείο - και δέχτηκαν γι αυτή τη συμμετοχή τους τον ανελέητο χλευασμό του σχολιαστή του σταθμού  κ. Καρβούνη (11.50 π.μ. 22/2/12) – έχουν διαφορετική εικόνα και την αποδεικνύουν.
Παραθέτουμε συνεχόμενες φωτογραφίες που είχε την έμπνευση να τραβήξει δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του Π.Τ. στο βιβλιοπωλείο παρευρισκόμενος φίλος και μας απέστειλε.

ΥΓ.
α) Η κοινωνία της Λιβαδειάς είναι σχετικά μικρή και έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει από πρώτο χέρι την πορεία όλων μας και να την κρίνει.

β) Δεν είναι ντροπή να παραδεχτεί ένα μέσο ενημέρωσης πως είχε λαθεμένη πληροφόρηση. Αυτό θα συμβάλλει περισσότερο στην αξιοπιστία του στους ακροατές ανάμεσα στους οποίους είμαστε και εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: