Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι νικητές του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ


Σύμφωνα με την Επίσημη Προκήρυξη του 3ου Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ, που διοργάνωσαν από κοινού το viotia.blogspot.com, το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις Σύγχρονη Εκφραση, απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι - φέτος υπάρχουν και ισοβαθμίες.

Τα Βραβεία
Το 1ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη Μαρία Σφήκα για το ποίημα "Στο Ανθοπωλείο" με συνολική βαθμολογία 66 βαθμών.

Το 2ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον Δημήτριο Γκόγκα για το ποίημα "Στο μισό του δρόμου το τέλος αργεί ακόμη" με συνολική βαθμολογία 64 βαθμών .

Το 3ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον Δημήτρη Τούλιο για το ποίημα "Θα ξαναρθεί-Για ψωμί" με συνολική βαθμολογία 63 βαθμών.


Οι Επαινοι

Ο Α' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται σε δύο συμμετέχοντες λόγω ισοβαθμίας: στον Δημήτρη Ορφανίδη για το ποίημα "Πρινόβαλις, Μέρες του 1919 μ.Χ." και στον Χρήστο Καραχοτζίτη για το ποίημα "Ατιτλο". Και τα δύο ποιήματα συγκέντρωσαν από 62 βαθμούς.

Ο Β' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην Ουρανία-Μαρία Αϊβατζίδου για το ποίημα "Η απόφαση" με συνολική βαθμολογία 61 βαθμών.

Ο Γ' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται σε δύο συμμετέχουσες λόγω ισοβαθμίας: στην Παναγιώτα Διέννη για το ποίημα "Φιλολογική Διαστροφή" και στην Ανδρομάχη Δαμαλά για το ποίημα "Οίκοι Ενοχής". Και τα δύο ποιήματα συγκέντρωσαν από 60 βαθμούς.


Κλάδος ΒΟΙΩΤΙΑ-Λιβαδειά


Για τον κλάδο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού που αφορά στη Βοιωτία και τη Λιβαδειά έχουμε δύο διακριθέντες που ισοβαθμούν στην 1η θέση.

Πρόκειται για τις συμμετοχές:
1. "Βραδινό δρομολόγιο Θήβα-Λιβαδειά παραμονές Δεκαπενταύγουστου" του Ιωάννη Παπαναγιώτου.

2. "Το ποτάμι" του Γιώργου Μπίμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: