Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Με τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΛΗ το βιβλιοπωλείο μας και πολυμελής ομάδα ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης απάντησαν στο κλίμα της μιζέριας.

Αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συντελεστές της μεγαλειώδους εκδήλωσης ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΛΗ στο βιβλιοπωλείο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. από αριστερά ΚΩΣΤΑΣ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΒΑΣΩ ΒΑΣΙΛΟΥ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ, ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΓΟΥΡΓΙΑ, ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ, σεβ. μητροπ. Ιλίου ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ
Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του βιβλιοπωλείου ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ με θεματική τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΛΗ πιο φιλόδοξη από κάθε άλλη φορά αντιπαρατέθηκε  με επιτυχία στο κλίμα της μιζέριας και της απογοήτευσης των ημερών.

Βραδιά μυσταγωγίας  αυτή του Σαββάτου 17/12/11 που χρωματίστηκε από τις ολοζώντανες περιγραφές των κειμένων που είχαν επιλέξει και άψογα διάβασαν όλοι οι φίλοι που συμμετείχαν, ενώ η λυρική και εκφραστική φωνή της Dilek Koc και των μουσικών που τη συνόδευσαν απογείωσε την εκδήλωση.

Η Dilek Koc τραγουδά με τησυνοδεία του Γ. Πούλου (λαούτο) και Μ. Πανουργιά (κιθάρα)
Διαβάστηκαν κείμενα των Γουσταύου Ριβέ,(Γ. Θεοχάρης) Δημ.Βουτυρά, (Βάσω Βασιλού – Παπαγεωργίου) Αλ. Παπαδιαμάντη, (σεβ μητροπ.Αθηναγόρας) Οδ. Ελύτη, (Γιάννης Καλπούζος) Κώστα Βάρναλη, (Νώντας Παπαγεωργίου)ποίημα του Κων/νου Κρυστάλη,(Γ. Θεοχάρης) ένα διήγημα που γράφτηκε ειδικά για την εκδήλωσή μας από το συγγραφέα Κώστα Ακρίβο και ένα ακόμα που ακούστηκε για πρώτη φορά από τη συγγραφέα Μαρία Σκιαδαρέση, τα οποία θα αναρτήσουμε τις προσεχείς ημέρες μαζί με άλλο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: