Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τα αποτελέσματα του 1ου ποιητικού διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ που διοργάνωσαν από κοινού το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις Σύγχρονη Εκφραση.


Ανακοινώνουμε σήμερα 31/01/2012 τα επίσημα αποτελέσματα του διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ που διοργάνωσαν από κοινού το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις Σύγχρονη Εκφραση.
Στους πίνακες θα βρείτε και τις 186 συμμετοχές και δίπλα τη συνολική βαθμολογία από τους 4 κριτές.
Σύμφωνα με την Επίσημη Προκήρυξη του 1ου Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι που συνοδεύονται από έπαθλα.

Το 1ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ για το ποίημα ΕΥΔΟΜΕΡΟΣ (Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ)  με συνολική βαθμολογία  64,5 βαθμών. Α/Α 66.
  
Το 2ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Α. ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΣ για το ποίημα ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ με συνολική βαθμολογία 60 β. Α/Α 170.

Το 3ο Βραβείο του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΜΑΡΙΛΗ ΜΕΛΑ για το ποίημα ΜΠΡΑΪΓ με συνολική βαθμολογία 59,5 Β. Α/Α 51.

Οι Επαινοι
Ο Α' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΕΡΜΙΝΑ ΠΑΒΙΤΣ για το ποίημα ΠΕΤΡΑ με συνολική βαθμολογία 57,5 Β. Α/Α.

Ο Β' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο  ΑΡΤΕΜΙΣ για το ποίημα ΕΑΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ με συνολική βαθμολογία 57 β. Α/Α 94.
  
Ο Γ' Επαινος του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΛΙΤΗ για το ποίημα ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΙΩΠΗΣ με συνολική βαθμολογία 54,5 β. Α/Α 48.

Η ποιότητα των συμμετοχών στον 1ο Ποιητικό Διαγωνισμό ΕΛΙΚΩΝ ανήλθε σε υψηλά επίπεδα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα έπαθλα και η ημερομηνία της διεξαγωγής της ειδικής εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων και των επαίνων.
Επιπλέον μη λησμονείτε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο 2ος Ποιητικός Διαγωνισμός ΕΛΙΚΩΝ, όπου υπάρχουν ήδη αρκετές συμμετοχές. Περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή.


Στο τμήμα του 1ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ, όπου είχε αθλοθετηθεί από τον Σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς 1 βραβείο για ποίημα που αφορά στη Λιβαδειά και την περιοχή της είχαμε 24 συμμετοχές και 2 εκτός συναγωνισμού.Τα αποτελέσματα όπως προκύπτει από τη βαθμολογία των κριτών (o αριθμός είναι το άθροισμα των βαθμολογιών των 4 κριτών) είναι τα εξής.

1η η συμμετοχή με το ψευδώνυμο MIST που κερδίζει και το βραβείο.
2η η συμμετοχή με το ψευδώνυμο ΒΙΝΥΛΙΟ
3η η συμμετοχή με το ψευδώνυμο MEPHISTO
Ολες οι συμμετοχές ήταν από εξαιρετικές έως ικανοποιητικές όπως βλέπετε στις βαθμολογίες.


1 σχόλιο:

Αλέκος Ξανδρής είπε...

Μπράβο Στους Βραβευθέντες.
Αλέκος Ξανδρής.