Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

ΜΙΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ...

Μίλα με ένα στίχο...

21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

Μίλα με ένα Στίχο….
«Γιατί ο άνθρωπος δεν αντέχει πολλή πραγματικότητα…»

Eλάτε να δημιουργήσουμε τη δική μας ηλεκτρονική Ποιητική Ανθολογία.

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό ΚΕΙΜΕΝΑ (http://keimena.ece.uth.gr/) , την ευθύνη της έκδοσης του οποίου έχει το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21η Μαρτίου), στέλνοντας τους αγαπημένους σας στίχους ποιητών/ποιητριών στη διεύθυνση:keimena@ece.uth.gr

Οι στίχοι θα δημοσιευτούν στο παρόν ιστολόγιο

(http://keimena-poihtikianthologia.blogspot.com/,

μέσω του οποίου μπορείτε ακόμη να καταθέσετε σχόλια (βιωματικά, συναισθηματικά, εικονοπλαστικά, εκφραστικά, εάν τους συνδέετε με κάτι και τι, κ.α.) που αφορούν τους στίχους, είτε αυτούς που εσείς θα στείλετε είτε όσους έχουν σταλεί και εκτίθενται ήδη. Μπορείτε ακόμη να καταθέσετε τη γνώμη σας για το «τι σημαίνει για σας η ποίηση».Σημειώνουμε ότι η αποστολή μπορεί να είναι επώνυμη ή ανώνυμη με ψευδώνυμο.Ακόμη η αναφορά του όνομα του ποιητή ή της ποιητικής συλλογής, θα είναι χρήσιμα στοιχεία, εφόσον τα διαθέτετε. Σε καμιά περίπτωση η μη σημείωσή τους από την πλευρά σας, δε θα αποτελέσει ανασταλτικό στοιχείο.Καταληκτική ημερομηνία αποστολής η 12η νυκτερινή της 21ης.

Θυμίζουμε ότι το βιβλιοπωλείο μας έχει ξεκινήσει αντίστοιχη καμπάνια και ήδη βρίσκονται στα χέρια μας ποιήματα φίλων που θα δημοσιευτούν τις προσεχείς ημέρες στο blog και θα περάσουν και στις σελίδες των "Κειμένων" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στείλτε τους δικούς σας στίχους ή των ποιητών που αγαπάτε συμμετέχοντας στην παγκόσμια ημέρα ποίησης στο mail του βιβλιοπωλείου.
n-lamp@otenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Νικο καλη η προσπαθεια